23.April 2018
Se klubbens Facebook side for nyheter.
01.August 2016
Da er oppdatering av hjemmesiden i gang igjen! Kom gjerne med bilder og innspill :)
Klubbmesterskapet avvikles 19-20.August.
Påmelding: sms - 413 14 214 eller mail anders@smolagolfklulbb.no
14.Mai 2015
Torsdag 14.Mai kl 1200 blir det arrangert en Texas Scramble turnering ved Smøla Golfklubb. Oppmøte kl 1130, og vi blander lag slik at det blir jevnest mulig. Alle er velkommen til å delta, og kiosken vil være åpen.
Avgift kr 50, junior GRATIS.
23.Mars 2015
Påsken nærmer seg, og vi vil minne alle om at medlemsskap må være betalt før vi spiller på banen. Dette pga forsikringen som er innbakt i kontingenten.
Betal kontingenten og unngå ubehageligheter.
10.Februar 2015
En ny sesong står for tur, og vi satser på langt mer aktivitet i år enn de siste årene.
Vi satser på å ta klubben til gamle høyder.
Siden vil bli holdt oppdatert gjennom sesongen.

7. Juli 2012
Har vært en grei sesong så langt. Været har vært betydelig bedre enn i fjor.
Litt trøbbel med noen klippere tidlig på sesongen, men banen er i bra stand.
NGF var utover i slutten av Mai for re-sloping av banen. Vi er nå slopet for de neste 10 årene.

Har fått ny greenkeeper (Line), samt greenkeeper assistet/backup (Jan Olav).
Dette har fungert veldig bra så langt.
Begge har vært flinke til å klippe, og holdt banen i bra stand.

Bjørn Peder også har vært behjelpelig med å klippe rundt utslag og diverse.

I mai var det også firmadag med Slamar på banen. 12 mann fikk instruksjon og håper noen av dem vil starte med golf etter dette.


27. April 2011

Litt sen start denne sesongen. Normalt har vi åpnet banen rundt påsketider tidligere, men det har vært en lang vinter. Greener har fått en del skader, men vi er i gang med ettersåing og vertikalskjæring (sist dugnad) Vi får håpe på rask bedring.

Det er dugnad i dag, og vi håper på godt oppmøte så det meste blir klart før bane åpning. Det er planlagt en Texas scramble turnering på Søndag, og banen åpner offisiellt den 8 mai.

Driftselskapet har i vinter gått til innkjøp av en TORO reservedels klipper, så nå har vi en del i reserve. I tillegg er det invistert i ny gresstrimmer, vertikalskjærer og gjødselspreder. Vi er nå forhåpentligvis godt rustet til sesongen.

Det er også utlagt mange nye bilder på hjemmesiden, samt noen gamle.

Mange bilder er også å finne på Smøla Golfklubb på Facebook. Her blir det også oppdatert mye nytt om klubb og aktiviteter. Det blir da enlere å oppdatere.

13.Juni 2010

24-25.Juli er endelig dato for årets Klubbmesterskap. Det spilles 9-hull på Lørdag og 18-hull på Søndag etter stableford regler. Klubb HCP brukes! Vandre pokalene deles som vanlig ut til de med flest "Scratch Poeng" (Dvs den i hver klasse som har flest poeng når alle tildelte slag er tatt bort). Oppmøte er senest 1130 begge dager, og Kiosken blir åpen på Søndag fra 11-17. På lørdag er det kun mulig å kjøpe drikke og sjokolade.

Det blir spilt i 4 klasser: Dame, Herre, Junior Dame og Junior Herre.

Startkontingent: Senior kr 250, Junior kr 100, Familie kr 400.

Håper så mange som mulig planlegger ferien med hensyn til denne helga, slik at vi får flest mulige deltakere til Klubbmesterskapet.

Alle skuelystne er hjertelig velkommen til en flott helg både som tilskuer på og rundt golfbanen, samt ved klubbhuset for en golf skrøne eller to mellom slagene...

22.April 2010

Lørdag 1.Mai blir det Texas Scramble og åpning av banen (Hvis været holder seg). Vi må ha en dugnad over helga, og det vil bli sendt ut sms på søndag. 2.Mai satser vi på månedsturnering. Vel møtt skal alle være til en ny golfsesong.

20 Mars 2010

Det snør igjen i dag. Vinteren er uvanlig lang i år. Men det meste av banen er bar nå, så det skal ikke drøye så veldig lenge til vi kan åpne opp. Det blir grønnere for hver dag som går. Greenene ser litt slitne ut, og trenger litt gjødsel og litt ro på seg før vi begynner å klippe og spille. Jeg beregner åpning til runt 1 mai. Kanskje før.

Litt fra Driftselskapet.
Har brukt den siste mnd på service på klippere. Greenklipperen har fått full overhaling, og helt nye klippetromler. En dyr oppgradering som var helt nødvendig, men nå skal den holde i mange mange år til. En ny fairway klipper TORO 3500 er også innkjøpt og klar for sesongen.

12 Februar 2010

Is og snø ligger tykt på banen. Blir nok en stund til den åpner enda. Det er årsmøte nå i helga. Info om saksliste og årsmelding ligger ute med link på forsiden. Over 20 påmeldte til festen, så det blir gøy.

Ny pålogging til GolfBox.
Norges Golfforbund og klubbene har implementert GolfBox også som medlemsadministrasjon for alle golfklubber i Norge.

Dette innebærer at NGF, samme med Sportmedia, har etablert en ny hovedside for golfnorge, og all pålogging til GolfBox må fra nå av må gjøres gjennom www.norskgolf.no (Det vil senere også være mulig å logge på via klubber websider). Websiden er midlertidig, og blir endret.

Dette betyr at du første gang du logger deg på GolfBox nå, vil bli bedt om å verifisere eller legge inn din epost-adresse (trykk på glemt passord), og når du gjør det vil du få tilsendt ditt nye passord til GolfBox og kan logge deg på. Dersom du mot formodning ikke har en epost adresse så vil du få informasjon av systemet ved pålogging om hvordan du skal få tak i ditt nye passord.

Om du ønsker å endre ditt tilsendte brukernavn og passord så gjør du det under:

Min golfbox - Min forside - Rediger profil.

30.Juli 2009

Husk NOVA MOTE open Søndag 2.August! Oppmøte senest 1130 som vanlig. Start avgift kr 100, kr 50 for Juniorer.

07.Juli 2009

25-26 Juni deltok 3 spillere fra Smøla Gk på årets utgave av Blåmyra Open (Golf turnering i regi av Sjøfarts Direktoratet). Der ble det ren Smøla seier i Texas Scramble ved Frode og Anders. Anders ble også nr 2 i singel turneringen. Klubben gratulerer!

07.Juli 2009

Sesongen er nå godt i gang, og flytting av seriespill fra Søndag til Mandag/Torsdag ser ut til å funke bra! Golfbox er også oppe å går, vel og merke med noen tekniske problemer. Styret har vært i kontakt med Golfbox ang klubb HCP, og venter svar.


03.Mai 2009
Da er golf sesongen i gang for alvor! Fagmøbler Open ble avviklet Søndag 3.Mai, og det var 14 spente golfere til start. Det var litt vind, men det meldes om ellers gode forhold. Rolf Fagerheim stakk av med 1.plassen i Herre klassen foran Edvin N Skaget, Elisabeth Wang snek seg forbi Aud Jorunn Flataukan i Dame klassen mens Martin Wang tronet alene i Junior klassen. Neste måneds turnering er Ica Nordsmøla/Vestsmøla Open 7.Juni. Vel møtt alle sammen både medlemmer og tilreisende.

27.April 2009
Neste Nybegynner kurs i Golf starter 12.Juni kl 18. Last ned info her.

14.April 2009
Dagens dugnad begynte kl 12 med at hus kommiten hadde ei stor sjau i klubbhuset. Der hadde også Jon Jarle utvidet greenfee bua. Det ble kjempe bra!!! Tusen takk Jon Jarle. Kl 18 var vi ca 10 stk som tok fatt på bane dugnaden. Vi fikk rensket opp de fleste bunkrene, flyttet utslagene på hull 9 og plukket stein på den nye green til hull 7. Takker alle for oppmøtet.

10.April 2009
Banen er nå åpen, og vi ønsker alle golfere velkommen til ny sesong :-)

07.April 2009
Da er banen klar for åpning. Flaggene settes i dag. Banen åpner 8.April.

03.Mai 2008
Åpningsturneringen gikk av stabelen med 20 deltakere. Texas Scramble sto på plakaten, og det ble jevnt mellom lagene. Laget som vant bestod av John Jarle, Vetle, Hjørdis og Astrid som gikk 18 hull på 65 slag (3 over par.) Alle var enige at formen ikke var helt på topp, men at turnerings formen fristet til gjentakelse. Perfekt start på ny sesong. Neste hælg starter serie spillet, og da er sesongen i gang for fullt.

19 April 2008
Banen er nå åpen! Etter 2 dager med dugnad er banen endelig åpnet!

11 April 2008
Turnerings sidene er oppdaterte med årets terminliste.

8 Mars 2008
Årsmøte på Annies Gjestekro. Årsmelding ble lest opp av Anders, og ble godkjent. Ingen spesielle nye saker ble tatt opp. Det ble vedtatt å fortsette satsing på juniorer. Etter årsmøte ble det fest med god mat, og god drikke. Terjes Hole in One ble feiret med overrekking av en flaske Single Malt Wiskey donert fra Åge Neerland.

Oktober 2007
Terje Holm fikk banens første Hole in One. Prestasjonen ble gjort på hull nr 9. Gratulerer så mye. Ble bevitnet av Åge, Karle Jostein, Nils og Anders.

2 Mai
Nye kurs er på gang. Meld deg på til Astrid. Eller send en mail til post@smolagolfklubb.no Første teorikurs vil bli 14-15-21 mai.

April 2007
Det er gjort mye forandringer rundt klubbhuset denne mnd. Det er planert og gruset, benker er satt opp. Det er også laget flere parkeringsplasser rundt garasjen. Ny green nr 9 er under bygging. Green nr 2 er forandret en del. Fairway nr 8 er utvidet på begynnelsen. Vi hadde dugnad nå på lørdag 28 april, og det ble gjort mye bra arbeid. Rundt 15 fremmøtte. Drivingrange forandres, bossbøtter ble satt opp, klubbhus vasket/ryddet. Vi åpnet banen for spill etter dugnaden.

Februar 2007
Det er vedtatt å oppgradere uteområdene til golfklubben. I første omgang vil klubbhuset få seg et løft utendørs. Det vil bli planert og lagt ny grus utenfor. Nye benker er kjøpt inn, og vil bli satt opp. Etter hvert vil også stiene få seg et etterlengtet lag med ny grus.

Romjulen 2006
Banen grønn og fin, det ble spilt et par runder i romjulen, og været var topp.

5 November
Sesongen avsluttet for i år. Simulatoren er nå klar til bruk i klubbhuset.

7 mai
Seriespill i gang i dag.

29 April
Banen åpnet i dag etter dugnad. Veldig mange oppmøtte medlemmer som var ivrige etter å svinge i gang køllene. Det ble plukket stein på nr 4 fairway, samt merket opp sidevannshinder, samt gjort klar banen for spill.

Mars
Årsmøte avholdt på Annies Gjestekro. Mange fremmøtte denne gangen. Flere saker ble tatt opp.

17 November
Besluttet å stenge banen i dag. Det er nå litt frost, og har vært veldig mye nedbør i det siste. Får håpe på en tidlig sommer. Simulatoren ble montert i klubbhuset i går. Dette er en mye bedre plassering, og det er mye bedre plass. Hvis noen vil ha undervisning i hvordan man bruker den, eller vil spille noen runder, er det bare å ringe noen i styret for å få nøkler.
Vi vil også prøve å få til noen filmkvelder osv i klubbhuset nå i vinter.

3 Oktober
Vi avventer nå resultat fra slopekomiteen i NGF. Disse skal foreligge de nærmeste dagene. I helgen som kommer skal det være smøla stand i Kristiansund. Golfklubben skal stille med stand for å promotere klubben.

2 Oktober
Elektronor turnering avholdt i dag. Været var ikke helt på topp, men det var bra oppmøte til tross. Vi har nå utover sesongen hatt turneringer hver mnd. Dette har vært meget populært. Sponsorer har vært veldig flinke til å støtte opp.

Sommeren har vært meget bra for Smøla Golfklubb. Medlemmene blir bare bedre og bedre. Klubbhuset er ferdig oppusset og tatt i bruk, og vi fikk hatt 2 klubbfester med veldig mange møtte. Har hatt en del problemer med klippere, men Hermund har vært veldig flink å reparere.

1 Mai
Månedsturnering sponset av BO-jensen.
Oppmøtet var supert, tross at det vær litt surt og kaldt i begynnelsen av dagen.. Tror vi var 25 stk.? Vinner av Dameklassen var Aase, hun fikk 36 poeng! Vinneren av Herreklassen var Anders Dyrnes. I Juniorklassen var det høye bra score; Vetle vant vel med 35 poeng hvis jeg ikke husker helt feil, Håkon på 2. plass med 30 poeng og Martin på 3. med 29? Vinden ble roligere etterhvert, så det var faktisk noen som gikk seg en runde etter turneringa! En kjempebra dag! (skrevet av Erik)

26 April
Fast damegolf på tirsdager kl 1800. Følger opp trenden fra i fjor. Veldig bra oppmøte.

21 April
Vi har leid inn Halftan Soleim som de siste dagene har arbeidet med utvidelse av dogleg på nr 8, og fairway på nr 4. Frits ved spakene på gravemaskinen har gjort en kjempejobb, og flyttet masse og planert ut, så vi får noen kjempefine nye fairways. Utrolig proff gravemaskinkjører. Dette blir bra når det blir etablert på slutten av sommeren.

17 April
Banen åpnet. I helgen som var, var det kjempebra oppmøte på dugnad. Søndagen ble banen åpnet, og første serie runde ble spillt. Nå er vi akkurat ferdig med en utrolig bra golf-helg. Det var en effektiv og sosial dugnad på lørdag. Da fikk vi gjort mye både på banen og i klubbhuset. Vi avsluttet helgen med en fantastisk fin åpnings serie-turnering i strålende vær. Det var mange som måtte vrenge av seg både jakker og gensere, for det var vindstille og flott temperatur oppe i dalen. Det var 24 stk som deltok, mens andre tok seg av vaffel stekingen i klubbhuset. Det smakte godt med kaffe og vaffler etter en runde.
Så en stor takk til alle, for en fantastisk fin start på sesongen

10 April
Den siste mnd har gått med til å klargjøre banen for åpning. Gravd en del drenering og forbedret de eksisterende steingrøfter, og vi har bygget nye utslag der det manglet. I begynnelsen av mnd ble greener og fairways gjødslet, og hatt på jærnsulfat for å fjerne mose.
Har hatt dugnader de siste lørdager. Bra oppmøte, og vi brukte tiden til å bygge stier, plukke kongler, samt en del jobb i klubbhuset. Kvinnfolkene har vært veldig flinke til å male og pusse opp i huset. Dette vil nå være klart til åpning når banen åpner.

18 Oktober
Vi har nå kjøpt oss klubbhus. Gammelbanken er et helt yppelig klubbhus, som ikke trenger alt for mye arbeid for å bli et brukende klubbhus. Men det trenger et strøk maling. Ellers er det nesten klart til å flyttes inn i.
Det har vært ganske stillt oppi banen den siste mnd. Været skal vel ha meste av skylden for det. Men noen slitere har vært der til siste slutt. Stenger nå banen fra i dag. Håper på tidlig sesong til neste år.

6. Oktober
Frode jobber nå så svetten siler, og ryggen hangler oppi 4er fairwayen. Dag og natt. (men helst ettermiddag) Hvis noen har lyst å hjelpe han, så setter han pris på det. Det blir ikke satt opp noen dugnadslister, men folk kan ringe Frode hvis de vil hjelpe til 99516432. Se statistikk på treff vedrørende hjemmesiden. Flittig besøkt.

22. September
Hjemmesiden har fått ny layout. Var litt lei av den gamle, og ville freshe den opp litt.
Savner bilder fra turneringer osv. Skal legge ut disse hvis noen sender meg.
Sloping er bestillt til neste år. Så vi håper vi er ferdige med alt til da. Vi er nesten avhengige av at det stilles til dugnader når våren kommer. Ellers så holder elevbedriften på å kviste skog, og plukke stein på banen. Så dette blir bra. AS har også gått til innkjøp av ny greenklipper, så nå har vi backup på det meste. Turnering ble avholdt i august. Denne var vellykket, med stort oppmøte. Flere ønskes likevel til neste år. I skrivende stund har vi hatt over 250 greenfee betalende, og ca 900 runder spillt for de som har spillerett. Dette er vi fornøyd med.

4 Juli
Nye sponorer har inngått samarbeidsavtaler med golfklubben. Vi takker disse for støtten, og håper vi får en fin golf-sesong sammen. Vi håper med dette å trekke flere turister til Smøla, og få disse til å besøke golfbanen.

23 Juni
Dugnad vil bli avholdt torsdag 24 juli. Vi vil prøve å ha fast dugnad på torsdag fremover, til vi har fått alt på plass. Medlemmer samt andre intresserte bes møte opp. Dugnaden starter kl 6. Arbeidet blir i første omgang på hull nr 4.

6 Juni
I dag var det turnering. Det kommer til å holdes turnering den første søndagen i hver mnd. Vinnere ble: Alexander, Greta, og Jøran.

Den siste mnd har gått med til følgende: Oppbygging av ny green nr 6, opparbeiing av nytt hull nr 5, dogleg nr 8 og diverse såing gjødsling og sprøyting. For ikke å glemme en hel del klipping. Men vi kommer dit vi skal etter hvert.
Holder også på med fairway nr 4, men dette går tregt. Kjell Gundersen er innleid til å gjøre dette arbeidet.

Bunkerser ble fyllt med sand, og ble veldig bra.

29 April
Send inn din e-mail adresse asap. Dette letter utsending av medlemsskriv osv.
De siste dagene har Per Terje sådd i green 1 og 2. Har også klippet banen flere ganger, siden det nå har begynnt å gro for fullt. Nytt nett til drivingrange er også kommet. Dette blir satt opp i dag. I dag kommer det også sand til bunkerser.

24 April
Golfonline implentert i hjemmesiden. Medlemmene har nå mulighet for å logge seg på med passordet de har fått tilsendt, og forandre på medlemsdata om seg selv. Klubben vil også etterhvert begynne å bruke Golfonline for fullt med tanke på utsendinger og meldemskriv osv. Golfonline er golfforbundets IT løsning for golfklubber. Vi har nå sendt ut passord og brukernavn til alle medlemmene vi har e-mail adressene til. Så vennligst send inn deres e-mail adresser, så vi kan sende dere passord for innlogging.

Klubben har nå også bestillt bagtags og medlemskort til våre medlemmer. Disse blir utsendt så snart disse kommer.

23 April
Fairway er ettersådd. Per Terje har de siste dagene jobbet med ettersåing av fairway.

15 April
Banen er åpnet for spill. Hermund har klippet til provisoriske greener.Husk at utslag er litt forandret i henhold til i fjor. Såing av nye greener er planlagt i neste uke.

11April
Grønt kort og HCP kort er klare for utsendelse. Hvis du vil ha ditt kort med en gang, kan du hente dette hos Jorun på Regnskapsservice.

8 April
Green 9 nå nesten ferdig. All torv er lagt tilbake. Trenger litt finpuss enda, og masse dressing. Håper den vil bli bra igjen.

3 April
Banen målt opp med GPS for å få helt korrekte lengder på alle hull.

24 Mars
Har denne uken konsentrert oss om ny-oppbygging av green nr 9. Denne ble rasert under dugnaden på lørdag. All torv ble tatt av, for greenen samlet vann enkelte steder. Karle Jostein, Frode og Nils har nå jobbet med å bygge opp igjen denne. Anders var også innom. Fy og rakkern for et arbeid/puslespill. Små firkanter blir kuttet opp med spade, og sirlig lagt på plass igjen på greenen. Hvis noen er tilgjengelig for å hjelpe oss, så vennligst møt opp asap. Bunkers mellom hull 3 og 6 er også gravd ut. Vi har også fått flere utsagsmatter, så denne sesongen, blir det både rødt og gult utslag på hvert hull. Men vi har fortsatt ikke spikret underagene enda. (styggværsarbeid) Snekker ønskes.

20 Mars
Dugnad på greener nr 1-2 og 9. Plukket stein, så det er klart til såing i nr 1 og 2. I ukedagene har nå Nils og Frode kjørt sand. Denne sanden skal brukes til tur-stier mellom hullene. Masse sand ligger nå på utslag nr 1. Vi vurderer nå å flytte utslaget til dette ovenfor låven. Karle Jostein har plukket stein.

13 Mars

Dugnad på hull nr 4 fortsetter. Fikk til og med felt noen trær på hull nr 5. Fairway ble litt mer åpen både på 4 og 5. Grilling i det fine været fortsetter.

6 Mars

Dugnad på hull nr 4 avholdt. Bra oppmøte. Mye felling av trær og kvisting. Brenning av kvister var populært. Faktisk så populært at grillpølser ble grillet på bålet.

4 Februar

Den nye hjemmesiden er lagt ut på nettet. Forbedringer i forhold til den gamle. Ny layout, men stort sett samme innhold.

21 Januar

Fuglekasser settes ut i dalen.

100 stk fuglekasser settes nå i disse dager ut i dalen rundt golfbanen av elevbedriften.

Hvis disse nå blir bosatt, håper vi på mindre mygg til sommeren.

18 Januar

Årsmøte holdt i Bakkamyra skole. 20 oppmøtte. Styret ble gjenvalgt.

Saker:

Medlemsmasse

Økonomi

Banen

Drivingrange

Simulator

Sponsorer

Representasjon

1 Desember

Banen fortsatt spillbar. Karle Jostein hadde en runde på banen i dag.

27 November

Nå er Halvtan Solheim ferdig med arbeidet på green 1 og 2, samt nytt hull nr 5 øverst i dalen, og dogleg på hull 8.

Rundt green 1 og 2 ble det gravd ut flere bunkerser, samt at det ble fylt på flere lass med masse på greenene.

Hull nr 5 ble greenen forhøyd opp og planert, samt at fairway ble planert ut.

Dogleg på hull 8 ble planert ut.

Alt er nå klart til såing til våren.

12 November

Brendan Evert ( vår kjære PRO fra Kristiansund) var utover og testet simulatoren. Han var veldig overbevist.

Mente dette var god trening. Skulle gå til innkjøp av en simulator selv.

7 November

Simulatoren er ferdig, og klar til bruk. Frode jobbet døgnet rundt for å få denne ferdig.

Alle som har prøvd denne, mener den er veldig bra, og at det gir utrolig god trening.

Bare positive tilbakemeldinger.

Halftan Soleim har begynnt å bygge ut green nr 1 og 2.

30 Oktober

Vi har nå fått opp vårt eget domene. smolagolfklubb.no. Hjemmesiden er nå flyttet hit.

Vi har nå også egne e-mail adresser med navn@smolagolfklubb.no

Har nå fått opp nytt diskusjonsforum, og de vante diskutanter har allerede begynnt å skrive litt.

Oktober

Nils er nå kommet på jobb, og Frode er hjemme. Så nå blir det litt oppdatering av hjemmesiden.

Frode blir vel fullt opptatt med å få simulatoren opp å gå.

Har nå horvet opp green nr 1 og 2. Disse er nå klare til såing til våren.

Da får vi håpe at disse raskt blir spillbare til neste år. Har ellers konsentrert arbeidet om fairway nr 4

og ny fairway på nr 8 for utvidelse av denne. Dette blir bra. Nytt hull øverst I dalen arbedes det også med.

Har også drevet litt med kvisting og felling av noen trær.

Simulator har kommet, og vi planlegger nå bygging av et rom til denne inne I garagen.

September

Norges golfforbund har vært ute og godkjent banen. De var godt fornøyd med hva vi har fått til.

Ellers mye arbeid med klipping klipping klipping.

Fikk ny fairway klipper. Den er veldig bra. Nå går det så det suser.

15 August 2003

Frode har nå jobbet mye med greenene. Green nr 5 er tatt I bruk. Den er nå den største på banen.

Ser bra ut, og den kommer til å gro godt sammen. Green nr 8 og 9 ser ut til å bli spillbare ganske snart.

Ellers så klipper Frode gress så det koster etter.

Han har også dresset de fleste greenene nå de siste dagene. Vi fikk nylig inn ny dressesand.

Dette ser ut til å forbedre kvaliteten ganske så mye.

04 August 2003

Det har vært praksiskurs igjen I helgen. Til nå har over 100 stk blitt kurset.

Ellers så jobber Frode med å klippe ned nygreenen på hull 5.

Dette blir tatt I bruk om få dager. Da slipper vi å bruke "måssagreen"

Vi får se utviklingen på green nr 6, og får håpe den kommer seg den også.

Juni / Juli 2003

Vi har nå konsentrert oss om å få til fairway nr 4. Her hadde vi dugnad, og det var bra oppmøte.

Vi fikk ryddet det meste av kvister og tømmerstokker. Så nå er denne i bruk.

Gult utslag blir satt ut i nermeste fremtid.

Ellers så har det vært masse tørke, så dette har ikke vært bra for utviklingen av våre greener.

Det har vært for tørt for gresset, så dette har krepert. Desverre.

Men vi jobber videre med saken.

21 Mai 2003

Vi har nå forandret litt på rekkefølgen på hullene.

(Se banekart for info) Man avslutter nå på gamle hull 5.

Nærmere fjøset enn før. Dette er litt pga sikkerhet, og litt fordi

det blir bedre flyt i spillet.

Piler som viser neste utslag er nå også på vei til å bli satt opp.

11 Mai 2003

I går var Frode flink og klipte gresset på fairway. Det begynnte å bli langt.

Og de etterlengtede stemplene til klipperen kom endelig i går.

Det var stor aktivitet på banen. Rundt 20-30 stk spillende.

Frode holder nå nye teorikurs i helgen. Mange påmeldte.

28 April 2003

Banen er nå åpnet for spill på provisoriske greener.

Den har vært flittig brukt i hele påsken og etterpå.

Greener er nå ettersådd, og vi håper nå på regn, så det skal begynne å gro.

Brendan Evert hadde praksiskurs i helgen som var.

Neste helg, er det nytt praksiskurs. Meld dere på.

18 mars 2003

Første teorikurs er nå begynnt. Det har vært bra med påmeldte.

Ca 35 stk på disse 3 første kursene.

Tælen har nå begynnt å gå. Vi vil nåfå sådd i greenene en gang til, så snart Nils kommer hjem.

(rundt 31 mars.) Da er det bare å vente på at det skal gro..

Det er masse rydding av kvister som må gjøres etter skogsarbeid, så vi håper mange kan stille på dugnad i påska.

28 februar 2003

Det er nå sendt ut medlemsinfo og kursinfo til alle medlemmene.

Vi håper at alle betaler inn medlemskontigenten så snart som mulig,

da vi er avhengige av denne for å få det til å gå rundt.

27 februar 2003

Annonse for teorikurs sto i dag i NV-Nytt. Sjekk avisen.

6.febrar 2003

Årsmøtet er nå aviklet og alt gikk meget greit. Referat vil bli å finne her senere.

I grove trekk så skjedde dette:

Regnskap godkjent

Budsjett for kommende år ble godkjent.

kontigent ble fastsatt.

Styret ble gjenvalgt for et år til.

Hilsen leder

6. februar 2003

Baneselskapet inngikk en avtale med Øyvind Nilsen om felling av ca 40 trær.

Det blir i området rundt utbyggingen av fairway på hull 7.

Annbefaler Dere til å ta en tur opp i dalen, for å se på forandringene.

Det blir finere og finere for hver dag som går.